Toimii kuin sveitsiläinen linkkari. Tuttu ja käytössä erinomaiseksi havaittu rakenne: kevyt välähdyspää jalustan nokkaan ylös, voimaosa tukevoittamaan keikkajalustaa alas. UUSI ELB 400 samoilla ominaisuuksilla kuin studioiden uusimmat ELC 500 ja 1000.

Elinchrom ELB 400 - akkusalama on nyt julkistettu, toimitukset alkavat huhtikuussa. Aiempaan menestystarinaan, Ranger Quadraan, perustuva akkusalamalaite sisältää nyt studiolaitteista tutut toiminnot, Strobon, sarjakuvaustoiminnon, sekä trikkauksen viivästyttämisen. Uusien ominaisuuuksien lisäksi ELB:ssä on kasvatettu akun kapasiteettia siten, että nyt yhdellä latauksella saa noin 350 täystehovälähdystä, entistäkin nopeammalla latautumisajalla.

TÄYSIN UUTTA on ELB:ssä oleva OLED-näyttö. josta salaman asetukset käyvät nopeasti ilmi. Sisäänrakennettu uuden sukupolven Skyport vastaanotin mahdollistaa langattoman täsmäyksen ja salamatehojen säädön etänä, ilman kaapeleita.

Uudet Elinchrom ELC Pro HD 500/1000 salamat edustavat sveitsiläistä laatuajattelua parhaimmillaan

 

 

    

Täysin uudet ELC Pro-HD 500 ja 1000 kompaktisalamat  - MADE IN SWITZERLAND - ei kompromisseja

Uudet Elinchrom Pro-HD-salamalaitteet on suunniteltu Sveitsissä, ja valmistus tapahtuu alusta loppuun olympiakaupunki Lausannen välittömässä läheisyydessä Renens´ssä, missä Elinchrom AS:llä on pääkonttori ja tehdas. 

Uusien kompaktien tarpeellisin edistysaskel on eittämättä huippunopea varautumisaika. Täydellä teholla väläytettäessä  500:n latautuminen vie vain 0.6s ja 1000 ws versiokin on valmis 1.2s kuluttua. Tästä sveitsiläisellä tarkkuudella valmistetusta ammattityökalusta saat samantehoisia välähdyksiä toinen toisensa perään, värilämpötilan pysyessä niinikään muuttumattomana.

Nopean varautumisen lisäksi suunnittelussa pidettiin erittäin tärkeänä sitä, että välähdysaikaa saadaan supistettua entisestään. Uusien salamoiden nopeimmat välähdysajat  (1/5000s / 1/5260s, t0.5, ELC 500 / ELC 1000)  pysäyttävät liikkeen paremmin kuin ikinä. Kulloisenkin välähdysajan näet ainutlaatuisesta OLED-näytöstä suoraan sekunnin osina. (välähdysnopeushan ei toki ole lineaarinen välähdystehon suhteen) Sama näyttö kertoo yhdellä silmäyksellä salaman muutkin käyttöön valitut toiminnot.

Uutuudet ovat jo saapuneet, tule katsomaan myyntinäyttelyymme Lauttasaareen, tai katso oheinen video:

https://www.youtube.com/watch?v=xDZinkkdBGA

Lataa esite:

ELC Pro HD

Elinchrom-tuotteemme:

Hinnasto »

Tutustu tarkemmin tuotevalikoimaamme »

Ota yhteyttä ja kysy lisää