Lastolite-tuotteet

Lastoliten kokoontaitettavat heijastimet ovat jo legenda. Paitsi heijastimia, Lastolite valmistaa myös valokuvaustaustoja, heijastinvarjoja, tuotekuvausboxeja ja harmaakohteita, vain muutamia tuotteita mainitaksemme. Kaikki Lastoliten tuotteet noudattavat samaa ajatusta: kuljettaessa kevyt ja vähän tilaa vievä, mutta kuvaustilanteessa ehdottoman tarpeellinen, toimiva, tukeva ja ammattimainen.

Lastolite on oikea valinta sinulle, joka kuvaat milloin missäkin - studiossa, asiakkaan tiloissa, luonnossa - missä vain, aina mukana. UUTUUS VARASTOSSA: 1120 Magnetic holder taustoille. Todella helppokäyttöinen. Hinta 56,- + alv.

Valitse Lastoliten heijastin antamaan lisävaloa tai huomaamattomaksi taustaksi korostamaan itse kuvauskohdetta. Älä myöskään unohda keikkaripustussettejä, jotka kantavat taustakartongin tai kankaan. Lastolitelta löydät myös 32 eriväristä taustakartonkia eri kokoisina.

Erikoistarjous nettisivujen lukijalle: Lastolite 3031, 75 cm hopea/valkea heijastin perille toimitettuna hintaan 45,- (norm 85 + kulut) Tilaa allaolevasta lisätietoja-linkistä, saat laskun sähköpostiisi, ja maksun näkyessä tilillämme toimitamme tuotteen haluamaasi osoitteeseen Suomessa.

Tutustu tarkemmin tuotevalikoimaamme »

Ota yhteyttä ja kysy lisää