Nyt uusi ELB 1200 setti dock stationilla, joka muuntaa akkusetin studiosetiksi

Elincan ELB 1200 soveltuu nyt sekä studiolla suoraan verkkovirtaan kytkettäväksi valaisinjärjestelmäksi, että miljöössä käytettväksi liikuteltavaksi akkusetiksi.

Katso video

Toimii kuin sveitsiläinen linkkari. Tuttu ja käytössä erinomaiseksi havaittu rakenne: kevyt välähdyspää jalustan nokkaan ylös, voimaosa tukevoittamaan keikkajalustaa alas. UUSI ELB 500 TTL on ammattivalokuvaajan  tehokas työkalu. 

Elincan ELB 500 TTL on saanut arvostetunTIPA palkinnon. Palkinto tuli sarjassa best professional flash system. Erityiskiitosta saivat nopeat salaman uudelleenlatautmisajat välähdysten välissä

Lue lisää

Uudet Elinchrom ELC Pro HD 500/1000 salamat edustavat sveitsiläistä laatuajattelua parhaimmillaan

 

 

    

Täysin uudet ELC Pro-HD 500 ja 1000 kompaktisalamat  - MADE IN SWITZERLAND - ei kompromisseja

Uudet Elinchrom Pro-HD-salamalaitteet on suunniteltu Sveitsissä, ja valmistus tapahtuu alusta loppuun olympiakaupunki Lausannen välittömässä läheisyydessä Renens´ssä, missä Elinchrom AS:llä on pääkonttori ja tehdas. 

Uusien kompaktien tarpeellisin edistysaskel on eittämättä huippunopea varautumisaika. Täydellä teholla väläytettäessä  500:n latautuminen vie vain 0.6s ja 1000 ws versiokin on valmis 1.2s kuluttua. Tästä sveitsiläisellä tarkkuudella valmistetusta ammattityökalusta saat samantehoisia välähdyksiä toinen toisensa perään, värilämpötilan pysyessä niinikään muuttumattomana.

Nopean varautumisen lisäksi suunnittelussa pidettiin erittäin tärkeänä sitä, että välähdysaikaa saadaan supistettua entisestään. Uusien salamoiden nopeimmat välähdysajat  (1/5000s / 1/5260s, t0.5, ELC 500 / ELC 1000)  pysäyttävät liikkeen paremmin kuin ikinä. Kulloisenkin välähdysajan näet ainutlaatuisesta OLED-näytöstä suoraan sekunnin osina. (välähdysnopeushan ei toki ole lineaarinen välähdystehon suhteen) Sama näyttö kertoo yhdellä silmäyksellä salaman muutkin käyttöön valitut toiminnot.

Uutuudet ovat jo saapuneet, tule katsomaan myyntinäyttelyymme Vantaalle Tamrotaloon, tai katso oheinen video:

https://www.youtube.com/watch?v=xDZinkkdBGA

Lataa esite:

ELC Pro HD

Elinchrom-tuotteemme:

Hinnasto »

Tutustu tarkemmin tuotevalikoimaamme »

Ota yhteyttä ja kysy lisää