Color-Kolmiosta Epsonin Gold partner

Epson on myöntänyt Color-Kolmiolle korkeimman luokan Gold partner arvon. Tämä tarkoittaa asiakkaille päin parhaita hintoja ja tietotaitoa Epsonin tulostimista.

Ota yhteyttä myyntimme ja hyödy eduista. 

Epsonilta uusi nopeampi dtg-tulostin

SureColor SC-F2100 tarjoaa täydellisen DTG-paketin t-paitojen, pikeepaitojen, kassien ja muiden tekstiilituotteiden suunnittelua ja niille tulostamista varten.

Vaatetulostin
Entistä nopeampaa ja korkealaatuisempaa tulostusta suoraan tekstiiliin.
Täydellinen Epson-ratkaisu Tulostimen, tulostuspään, musteet ja ohjelmiston käsittävään täydelliseen ratkaisuun kuuluvalla SureColor SC-F2100 -vaatetulostimella voit suorittaa määrityksen ja aloittaa t-paidoille ja muille tuotteille tulostamisen välittömästi. Tämä uusi malli tulostaa entistä nopeammin ja laadukkaammin, vähentää tukitoimien tarvetta ja mahdollistaa omien mallien luonnin.

 

Epsonin tulostimilla voi tehdä hienoja tekstiilejä ja Chromaluxe tauluja

SureColor SC-F6200 on ammattikäyttöön tarkoitettu digitaalinen rullalta rullalle -sublimaatiotulostin, joka on kehitetty erityisesti laadukkaiden tulostettujen tekstiilien ja mainostarvikkeiden tuottamiseen. Osana täydellistä Epson-pakettia kaikki on yhden valmistajan valmistamaa ja tukemaa, jotta kaikki varmasti toimii yhdessä saumattomasti.

Tutustu esitteeseen ja ota yhteys myyntiimme.

Esite

 

 

Meiltä nyt uudet Epson suurkuvatulostimet ja materiaalit suoraan varastosta . esim. Epson Surecolor SC-P6000 ja P-8000.

Epsonin uudet suurkuvatulostimet nostavat kuvan laadun uudelle tasolle. Uudet musteet tarjoavat laajemman sävyalueen ja ennennäkemättömän mustanpään toiston. Ihanteellinen suurkuvatulostin vaativaan valokuvatyöskentelyyn. 24" ja 44" leveä 8-väri suurkuvatulostin. Ultrachrome HD-pigmenttimusteet. (250/700ml:n mustekasetit). Epson TFP Precission core tulostuspää.

Esittelyvideo

Epson SureLab D 7 Studio

Epson tuo markkinoille uudeen Itsepalveluun soveltuvan tilauspääten.

Epson laajentaa valokuvien tuotantoon tarkoitettujen yritysratkaisujensa valikoimaa tuomalla markkinoille SureLab D7 Studion. Tämä skaalattava ratkaisu on räätälöitävissä joustavasti asiakkaiden tarpeisiin. Liiketiloissa laitetta voidaan käyttää tilauspäätteenä, joka mahdollistaa kuvien tilaamisen itsepalveluna. Lisäksi yrityksen henkilökunta voi hyödyntää sitä kuvantuotannossa mikrolaboratoriona. Mikrolaboratorioon kuuluu uusi SureLab D700 tulostin, jota myydään myös itsenäisenä tuotteena. Molempia tuotteita on saatavilla toukokuusta 2014 alkaen.

SureLab D7 Studio pystyy tulostamaan huippulaadukkaita tulosteita, panoraamakuvia, haitarimallisia esitteitä ja kortteja monille tulostusmateriaaleille, kuten kiilto-, satiini- ja mattapaperipohjaisille materiaaleille. Tulostus onnistuu myös monissa eri kokovaihtoehdoissa: 102–210 millimetrin leveydellä ja 89–100 millimetrin pituudella. Laite tukee useita eri tulostuslähteitä, kuten muistikortteja, USB-liitäntää, CD- tai DVD-levyjä, Bluetooth-yhteyttä, Facebook-sovellusta sekä älypuhelimia ja tablettilaitteita. Tämä luova ratkaisu tekee piirustusten ja valokuvien tulostamisesta nopeaa ja vaivatonta ja takaa erinomaisen tulostuslaadun.

Epson Europen tuotepäällikkö Marc Boehmer sanoo: "SureLab D7 Studio tarjoaa räätälöitävän ja skaalattavan ratkaisun kopiointiyrityksille, vähittäismyyntiyrityksille ja tapahtumavalokuvaajille, jotka haluavat laajentaa liiketoimintaansa ja lisätä tulovirtojaan tarjoamalla erilaisia lisätuotteita ja -palveluja hyötyen samalla laitteen edullisista tulostuskustannuksista."

SureLab D7 Studio sisältää itsepalvelukäyttöön soveltuvan kosketusnäytöllä varustetun tilauspäätteen sekä enintään kaksi tulostinta. Päätteeseen voidaan lisätä kolme

Lue lehdistötiedote

Epson SureLab D700

Uusi kompakti 6-väri tuotantotulostin. Laatua, luotettavuutta ja joustavuutta.

25 February2014 – Global print, imaging and innovation leader, Epson, announces the SureLab D700, its first six-colour compact photo production printer, offering a wide range of media and format options. Combining vibrant colour output with reliability and cost-efficiency, it is ideally suited to photo production businesses, independent photo shops, event photographers, minilabs and copy shops as well as businesses that need to print high-quality panoramic images, greeting cards or mixed print jobs on demand.

Key features:

6-colour, compact inkjet for high-quality photo production

Prints on glossy, lustre and paper-based matte media

4/5/6/8-inches/A4 (102mm~210mm) width and a length of 8.9mm – 1000mm

Print speed (6x4 inches) of 360 sheets/h (at standard print quality)

Print speed (6x4 inches) of 180 sheets/h (at maximum print quality)

Paper roll length 65m

Long service interval

Resolution 720dpi/1440dpi (Fast 720x360dpi; Standard 720x720dpi; High-quality 1440x720dpi)

USB connection

UltraChrome D6-S ink with 200ml individual ink cartridges

Lataa lehdistötiedote:

Epson Surelab D700

 

 

Epson SureLab SL-D3000

Laadukkaaseen valokuvatulostukseen tarkoitettu Epson SureLab SL-D3000 on 6-värinen, pienikokoinen digitaalinen kuivalaboratorio.

Tulostimessa käytetään Epsonin edistyksellistä Micro Piezo TFP -tulostuspäätekniikkaa, Epsonin alkuperäisiä musteita ja LUT-tekniikkaa. Ne takaavat tarkat tulosteet ja 1440 × 1440 dpi:n enimmäistarkkuuden.

Epsonin menestyksekkääseen suurkokotulostukseen perustuva SL-D3000 tarjoaa Epsonin ammattitason grafiikkatulostimiin verrattavissa olevan tulostuslaadun ja värien yhdenmukaisuuden. Tasainen tulostuslaatu takaa asiakastyytyväisyyden. Yritykset voivat myös tarjota monipuolisempia tulostuskokoja ja painosmääriä käyttämällä SL-D3000-tulostinta yhdessä toisen Epson-tulostimen kanssa. SL-D3000 mahdollistaa joustavan tulostuksen useille eri materiaaleille leveyksissä 4–12 tuumaa. Tällä tulostimella tulostat helposti valokuvat, kortit, kutsut, tiedotteet ja markkinointimateriaalit kiilto-, satiini- ja mattapapereille. Kahden rullan malli mahdollistaa kahden erilaisen tulostusmateriaalin ja/tai rullaleveyden samanaikaisen käytön ja parantaa siten tuottavuutta ja monipuolisuutta. Epsonin 6-väriset UltraChrome D6 -musteet tuottavat hopeahaliditekniikkaan verrattuna laajemman väriasteikon, eloisat ja luonnolliset värit sekä erinomaisen mustan tiheyden.

Lataa esite »

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Lisätietoja

Energiatehokas SL-D3000 käyttää huomattavasti vähemmän virtaa kuin märkälaboratorio, vähentää ympäristövaikutuksia ja kokonaiskustannuksia. Tulostuskustannuksia alentaa myös se, että tulostuspää ja LUT on tarkoin määritetty käyttämään mustetta taloudellisesti säilyttäen samalla parhaan tulostuslaadun.

Tulostustöiden määritykset voidaan tehdä helposti valinnaisella Order Controller -ohjelmistolla, joka sisältää kuvankäsittelyssä tarvittavat perustoiminnot. SL-D3000 aloittaa tulostuksen nopeasti, sillä kemikaalien lämpenemistä ei tarvitse odottaa. Tulostin osaa myös siirtää valmiit työt automaattisesti valinnaiseen A4-lokeroon. Ainoa säännöllinen huoltotoimenpide on tarvikkeiden vaihto ja pölynpoisto. SL-D3000 voidaan tilan puutteessa sijoittaa nurkkaan, sillä sitä voidaan käyttää kahdelta vastakkaiselta puolelta. Tulostimessa on myös pyörät, joten sitä voi myös liikutella.

Tärkeimmät ominaisuudet

  • 6-värinen, pienikokoinen digitaalinen kuivalaboratorio huippulaadukkaiden valokuvien tuotantoon
  • Tulostus kiilto-, satiini- ja mattapintaiselle paperille, enimmäisleveys 12 tuumaa (30,5 cm), enimmäispituus 48 tuumaa (122 cm)
  • Soveltuu valokuvien, korttien, kutsujen, tiedotteiden ja markkinointimateriaalien tulostukseen
  • Epsonin ammattilaistason UltraChrome D6 -musteet (C,M,Y,K,Lc,Lm) tuottavat hopeahaliditekniikkaan verrattuna laajemman väriasteikon
  • Tulostustarkkuus jopa 1440 × 1440 dpi

Lataa esite »

Pyydä nyt raju vaihtotarjous myynnistämme:

Rauno Lampinen

0400-523 766

Ota yhteyttä ja kysy lisää