Mitsulta uusi KIOSK 121 tilauspääte

 

Uusi AIO alustaan perustuva laiterauta:
• Uusi isompi näyttö. Nyt 21.5”.
• Uusin Intel i3 Processori: Tehokkaampi, pienempi virrankulutus ja optimoitu suorituskyky.
• Uusi POS konsepti ja design, hienolla ulkonäöllä 
• Nyt yhteensopiva CP-M1E ja CP-M15 tulostimiin ja muiden Mitsubishin nykyisten tulostimien kanssa
• Nyt parempi ja kehittyneempi kioski vanhan hinnalla

Katso tästä suomenkielinen youtube video 

Mitsubishi Electric julkaisi uuden CP-M15 tulostimen "Print like Pro"

Tututstu tulostimeen tarkemmin lukemalla oheinen esite ja lehdistötiedoite.

Tätä erityisen edullista tulostinta on heti tilattavissa kauttamme, ole yhteydessä myyntiimme.

Lehdistötiedoite

Esite

 

Mitsulta uusi mullistava Click ohjelmisto

Lataa esite

Katso video

Uusi Mitsubhi CP-W5000DW duplex valokuvatulostin.

Erinomainen valinta kuvakirjojen ja kaksipuoleisten korttien tulostamista varten. Tutustu tulostimeen tarkemmin oheisen videon avulla.

 

Kuvakirjaohjelma PC:lle Kuvakirjaohjelma Macille

Mitsubshi PT7000 Fotokioski

Kuvat heti mukaan

Kun myymälässä on Mitsubishin PT7000 –kuvakioski, voit tarjota asiakkaille mahdollisuuden saada kuvat heti mukaan eikä asiakkaiden tarvitse odottaa kuviaan.

Itsepalvelu

Digitaalisessa PT7000-kuvakioskissa asiakas itse valitsee tulostettavat kuvat. Ennen tulostusta asiakas voi halutessaan muokata kuvia. Asiakas toimii itsenäisesti, jolloin myyjät voivat samalla palvella muita asiakkaita, näin jonot ja odotusaika lyhenevät.

Faktaa

  • Kuvat heti mukaan
  • Itsepalvelu
  • Helppo käyttää

Helppo käyttää

PT7000 on suunniteltu helppokäyttöiseksi. Viimeistelty käyttöliittymä tekee laitteen käyttämisen ja sen mahdollisuuksien ymmärtämisen asiakkaalle helpoksi.

Voit tulostaa erikokoisia kuvia

Laitteeseen liitetystä sublimaatiotulostimesta riippuen voit tulostaa yleisimpiä kuvakokoja esim. 10x15 ja 11,5x15.

Digitaalinen kehitys

PT7000 on ympäristöystävällinen valinta, koska kemikaaleja ei tarvita. Laite käyttää sublimaatiotekniikkaa, jossa kirjoitin levittää värin värinauhasta lämmön avulla.

Hintaportaat

Haluatko kannustaa asiakasta tilaamaan paljon kuvia yhdellä kertaa? Mikäli haluat voit luoda hintaportaita, näin kuvan kappalehinta vaihtelee tilausmäärästä riippuen.

Valitse kieli

Voit valita kieleksi esim. ruotsin, norjan, tanskan, suomen, englannin, saksan, ranskan ja venäjän.

Internet yhteys

Kun PT7000-kuvakioski on kytketty internetiin, voit lähettää tilauksen myös suoraan Color-Kolmioon. Näin voit tarjota asiakkaille lisäpalveluja kuten eri kuvakokoja ja muita tuotteita esim. mukeja, hiirimattoja, palapelejä jne. Ongelmatapauksissa saat nopeasti etäapua netin välityksellä, jolloin ongelman ratkaisu nopeutuu.

Passikuvaus

Passikuvaus on helppoa PT7000:lla eikä sinun tarvitse investoida muihin laitteisiin. Passikuvaohjelma mahdollistaa kuvan suurentamisen ja pienentämisen. Kuvaa voidaan käsitellä jopa niin, että kohde siirretään kuvan keskelle. Passikuvia ei asiakas voit tehdä itse, vaan niiden tekemisessä tarvitaan myyjän apua.

Koristeet

Kuva itsessään on jo hauska muisto. Asiakas voi kuitenkin halutessaan lisätä kuvaan kehykset tai muita haluamiaan koristeita. Myös kalenterin tekeminen on mahdollista. Kalenterit ja koristellut kuvat ovat kivoja lahjoja sukulaisille ja tuttaville.

Kuvan käsittely

Kuvien käsittely on mahdollista ja helppoa. Halutessasi järjestelmä säätää automaattisesti kontrastia ja valoisuutta sekä vähentää punasilmäisyyttä. Myös kuvien mm. manuaalinen rajaaminen, kuvien muuttaminen mustavalkoisiksi tai seepiaksi on mahdollista.

Kuvaluettelon tulostus

Kun asiakas tulostaa kuvia tai polttaa niitä CD:lle, hän voi halutessaan tulostaa näistä kuvista kuvaluettelon. Myöhemmin kuvaluettelosta näkee helposti ja nopeasti esimerkiksi, mitä kuvia CD:lle on tallennettu.

Kuvien tallennus CD/DVD:lle

Kun digitaalisia kuvia säilytetään tietokoneella, olisi tietokoneen hajoaminen pahinta mitä voisi sattua. PT7000:n avulla voit tallentaa kuvasi CD:lle tai DVD:lle ja kuvasi pysyvät tallessa vaikka tietokoneesi hajoaisi.

Kuittikirjoitin

Tehtyään tilauksensa asiakas saa kuitin. Asiakas tulee kuitin kanssa kassalle ja maksaa ostoksensa. Maksun jälkeen asiakas saa oman kappaleensa kuitista ja tietenkin kuvansa.

Lisätietoa: www.mitsubishielectric.com

Ota yhteyttä ja kysy lisää