Oletko järjestämässä valokuvanäyttelyä?

Valmistamme kuvistasi nopeasti ja laadukkaasti kaikenkokoiset valokuvanäyttelyt vuosien kokemuksella. Voimme valmistaa kuvasi Chromaluxe, canvastaulu tai kapa-levy pohjustettuna.Yleisimmät näyttelyissä käytettävät kuvakoot ovat 40x60cm, 50x70cm, 60x90cm ja 70x100cm. Halutessasi voimme lisäksi kehystää kuvasi esim. mattaalumiini kehyksiin. Voit myös tilata kuvistasi mallipalan laadun varmistamiseksi. 

Chromaluxe

Kiiltävät ja terävät Chromaluxe näyttelykuvat ovat nyt todella suosittuja. Alumiinilevyt ovat kevyitä ja kestäviä. Voit valita haluamasi kuvakoon pienistä kuvista aina isoihin 80x120 cm suurennoksiin asti.Toimitamme aina kuvat hyvin kuvia suojaaviin pahveihin pakattuina ja valmiina seinälle ripustusta varten. Kuvat ovat naarmun kestäviä ja kestävät myös hyvin märällä rätillä puhdistamisen.

   

Chromaluxe tauluja voit tilata suoraan täältä

Canvastaulut

Olemme yksi suomen suurimpia canvastaulujen valmistajia. Tuotamme kuvat aina parhaalla mahdollisella valokuvalaadulla. Teemme kuvan pingoittamisen kiilapuihin aina ladukkaasti käsityönä.

 

Canvastauluja voit tilata suoraan täältä

Kapa pohjustetut taulut

Perinteisin tapa valokuvanäyttelyn järjestämiseen on tilata kuvat 5 mm kapalevylle pohjustettuna.

Kapa kuvien kehystäminen on myös varsin suosittua. Voimme valmistaa kuvat 110cm x 150cm kokon asti. Tätä isommat kuvat voidaan tehdä useasta kuvasta kasattuna. Esim. kollasina. Tarvittaessa voit olla suoraan yhteydessä markkinointiimme: Merja Ailama-Mäkitalo +358 40 545 3357