Fuji X-H2 Body Black

Fuji X-H2 Body Black

FUJIFILM X-H2:ssa on X-sarjan historian korkein kuvanlaatu stillkuvissa (40,2 Mp) ja sisäinen videotallennus 8K Applen ProRes-codecilla. Useat X-H2:n toiminnoista löytyy myös aiemmin julkaistusta X-H2S:stä kuten vankka magnesium-runko, viisiakselinen kuvanvakautus, joka kompensoi jopa seitsemän aukkoaskeleen verran, korttipaikka CFexpress ja kohteentunnistustoiminto kameran automaattitarkennukselle, kehitetty syväoppivalla AI-teknologialla. Molempiin kameroihin voi hankkia uuden akkukahvan FT-XH, joka mahdollistaa kuvansiirron reaaliajassa FTP-siirron ansiosta Ethernetin tai Wi-Fin kautta sekä kaukotallennustoiminnon kiinteän LAN:in välityksellä.

Uusi FUJIFILM X-H2 yhdessä X-H2S:n kanssa muodostavat toisen lippulaivamallin viidennen sukupolven X-sarjassa. X-H2S erottuu edukseen, kun halutaan vangita kaikkein nopeimmat liikkuvat kohteen, kun taas X-H2 tuottaa äärimmäisen korkeaa kuvanlaatua ylittäen aiemman laaturajan APS-C-formaatille. Nämä kaksi mallia täyttävät erilaiset valokuvaukselliset vaatimukset useille eri kohteille, valokuvaustyyleille ja -tilanteille niin still- kuin videokuvauksessakin.

Korkearesoluutioinen kuvakenno useilla uusilla toiminnoilla

Uusi taustavalaistu 40,2 megapikselin kenno X-Trans™ CMOS 5 HR ja nopea X-Processor 5 antavat uudelle X-H2 korkeimman kuvanlaadun mitä koskaan X-sarjassa on nähty. Uudella kuvakennolla on paranneltu kuvankäsittelyalgoritmi, jonka ansiosta kohinataso pysyy matalana korkeasta pikselimäärästä huolimatta. Lisäksi pikselirakenne on uusi, jotta saataisiin tehokkaasti sisään suurempi määrä valoa ja tämä mahdollistaa ISO125 -standardiherkkyyden. Valotusaikaa voi myös hallita korkeammalla tarkkuudella kuin aikaisemmissa sukupolvissa, mikä on mahdollistanut nopeimman mahdollisen suljinajan 2,5 askeleella aiemmin 1/32 000, nyt 1/180 000. Kuvaamisen suurimmalla aukolla jopa äärimmäisen kirkkaissa olosuhteissa on nyt mahdollista.

X-H2 on X-sarjan ensimmäinen kamera toiminnolla Pixel Shift Multi-Shot, jossa kameran kuvanvakautusta (IBIS) käytetään työntämään kennoa ja ottaa yhteensä 20 kuvaa, jotka sitten voivat luoda kuvan noin 160 Mp:n tarkkuudella omalla ohjelmalla "Pixel Shift Combiner". Pixel Shift Multi-Shot -toiminto vangitsee RGB-pikselitietoa punaisissa, vihreissä ja sinisissä pikseleissä tarkasti yksitellen, mikä tuottaa korkeimman mahdollisen värintoiston jopa pienimmissä yksityiskohdissa.

Nopeampi, älykkäämpi ja tarkempi autofokus

Uudessa korkean resoluution kennossa on suurempi määrä vaiheentunnistavia pikseleitä aiempiin malleihin verrattuna, minkä ansiosta saadaan tarkempi automaattitarkennus hienorakenteisissa kohteissa esim. maisema- ja potrettikuvauksessa. X-Processor 5:ssä on kaksin verroin korkeampi työskentelynopeus aiempaan sukupolveen verrattuna ja uusi kohteentunnistustoiminto kameran automaattitarkennuksessa, kehitelty syväoppivan AI-teknologian keinoin, joka löytää ja jäljittää kohteet hyvin vaikuttavalla tavalla. Se tunnistaa ja jäljittää automaattisesti kasvojen ja silmien lisäksi myös eläimiä kuten lintuja, autoja, polkupyöriä, lentokoneita ja junia. Sitä paitsi kasvo- ja silmäntunnistusta on parannettu huomattavasti tunnistamaan henkilöitä, joilla on silmälasit tai kasvomaski.

X-H2 ja X-H2S tukee HEIF-kuvamuotoa, joka antaa 10 bitin kuvanlaadun tiedostoille, jotka ovat jopa 30 % pienempiä kuin tavalliset JPEG-tiedostot, ja yhdistettynä johonkin Fujifilmin filmisimulaatioista lisätään mahdollisuutta tuottaa korkealaatuisia kuvia suoraan kamerasta.

4:2:2 10 bitin video 8K/30P Apple ProRes:illä

Kameran korkearesoluutioinen kuvakenno ja uusi prosessori mahdollistavat 4:2:2 10 bitin videotallennuksen sisäisesti 8K/30P usean eri koodekin tuella, sisältäen Apple ProRes 422 HQ. Apple ProRes tuottaa tuottaa todella korkean kuvanlaadun alhaisella pakkauksella ja vähentää tietokoneen kuormitusta jälkikäsittelyn aikana, mikä taas tehostaa työnkulkua. X-H2:ssa on uusi 4K HQ -tila, jossa erittäin korkea yksityiskohtaisuus saavutetaan 8K-ylisamplauksella. Kamerassa on myös digitaalinen zoomaustoiminto, joka hyödyntää kameran 40,2 Mp kennoa tuottamaan jopa 2x digitaalisen zoomin vähäisellä tai olemattomalla 4K-resoluutiohävikillä. Erittäin käyttökelpoinen tilanteissa, joissa on käytettävä pidempää polttoväliä.

Kuten aiemmin julkaistussa X-H2S:ssä, on myös X-H2 saanut uuden värinluokitusprofiilin F-Log2, jonka dynaaminen alue on jopa 13 askelta. Kameran HDMI-lähtö (täydessä koossa) voi lähettää ulos 12 bitin ProRes Raw:na ja Blackmagic Raw:na ulkoiseen tallennusyksikköön jopa 8K/29,97P.

X-Processor 5:llä on aikaisempaa matalampi virrankulutus, ja yhdessä kamerarungon lämpöäjohtavan rakenteen kanssa pitenee maksimaalinen tallennusaika jopa 160 minuuttiin 8K/30P. Jotta kamera selviäisi pitkistä kuvauksista korkeissa lämpötiloissa, voidaan erikseen hankkia tuuletin ”FAN-001”, joka asennetaan helposti kameran takapuolelle ilman lisäkaapeleita. Kuten kameran stillkuvatilassa, samoin myös videotilassa hyödyntää kameran automaattitarkennusjärjestelmää kohteentunnistuksella ja vaikuttavalla jatkuvalla automaattitarkennuksella nopeita kohteita kuvattaessa.

 

Varastossa
SKU
16756986
2 499,00 €

Fuji X-H2 Body Black

 • Taustavalaistu 40.2 megapikselin APS-C X-Trans CMOS 5 HR -kenno ilman optista alipäästösuodinta
 • X-Processor 5 kaksinkertaisella työskentelynopeudella aiempaan sukupolveen verrattuna
 • Viisiakselinen kuvanvakain (IBIS) jopa seitsemän askeleen kompensaatiolla
 • Kohteentunnistus syväoppivalla AI-tekniikalla, joka löytää ja jäljittää kohteet
 • 160 Mp Pixel Shift Multi-Shot -toiminto
 • Nopeampi ja herkempi automaattitarkennus, kohdetta seuraava AF viidellä erikoismuokatulla ohjelmalla sekä personoitava custom-tila
 • Sarjakuvaus 20 kuvaa/s elektronisella sulkimella ja 15 kuvaa/s mekaanisella sulkimella
 • Sisäinen videokuvaus 8K 30P ja 4K 60P 4: 2: 2 10-bit muistikortille
 • Full-HD korkeanopeusvideo jopa 240p
 • Sisäiset videoformaatit: ProRes 422 HQ, ProRes 422, ProRes 422 LT, ProRes 422 Proxy. H.264 / MPEG-4 AVC ja H.265 / HEVC
 • Videopakkaus: ALL-intra ja Long GOP
 • ETERNA ja ETERNA Bleach Bypass – filmisimulointi elokuvamaiseen tyyliin
 • HDMI-lähtö mahdollisuudella lähettää ProRes Raw ja Blackmagic Raw
 • F-Log2 värinluokitusprofiili maksimaalisella dynaamisella alueella, jopa 13 askelta
 • Hybrid Log Gamma (HLG) videotallennus
 • Mikrofonisisääntulo (3.5 mm) ja kuulokeliitäntä (3,5 mm)
 • Kallistettava, kosketusherkkä 3 tuuman LCD-näyttö 1 620 000 pisteen resoluutiolla
 • Elektroninen etsin 5 760 000 pisteen resoluutiolla, 0,8x suurennus ja korkea päivitystaajuus
 • Kaksi muistikorttipaikkaa CFexpress Type B ja SD/SDHC/SDXC UHS-II (Ultra High Speed Class 2)
 • Fujifilmin pidetyt filmisimulointitilat toimivat sekä valo- että videokuvauksessa
 • Wi-Fi langattomaan kuvansiirtoon ja Bluetooth jatkuvaan, virtaasäästävään yhteyteen puhelimeen/tablettiin. Mahdollisuus kauko-ohjata kameraa sovelluksella FUJIFILM Camera Remote
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Fuji X-H2 Body Black