Fujifilm

Fujifilm

Olemme Fujifilm kameroiden, objektiivien ja kiikareiden virallinen maahantuoja

Fujifilmin kameravalikoimaan kuuluvat huippuluokan pro-mallit, pienikokoiset katukamerat, sekä aloittelijaystävälliset perusmallit. Loistava kuvanlaatu perustuu Fujin vuosikymmenten kokemuksiin objektiivien, kameroiden ja filmien valmistuksessa.

Fujifilm tunnetaan parhaiten laadukkaista retrohenkisistä peilittämättömistä X-sarjan kameroistaan. Niissä on perinteisesti sijoitellut selkeät säätimet ja ajaton muotoilu yhdistettynä viimeisimpään huipputeknologiaan. Viime vuosina Fujifilm on panostanut stillkuvien lisäksi todella paljon myös kameroiden video-ominaisuuksiin.
Fujifilm tunnetaan erittäin laadukkaista ja pienikokoisista, X- sarjan kameroihin suunnitelluista objektiiveistaan, joita on tällä hetkellä peräti 33 kappaletta. APS-C kennon ja kinokokoisen kennon ero taustan sumeudessa ( bokeh ) on vain yksi aukko, mutta polttoväliltään vastaavan objektiivin koossa jopa 40% pienempi koko ja paino.
Kinofilmikennoa huomattavasti suuremmat, keskikoon kennolla varustetut Fujifilm GFX-mallit, on suunniteltu maisema- ja studiokuvaukseen. Liukuma terävän ja epäterävän alueen välillä on huomattavasti kauniimpaa kuin millään markkinoilla olevilla kinokokoisilla kameroilla. Fujifilm GFX-kamerat ovat myös hinnaltaan todella kilpailukykyisiä, kun verrataan niitä vastaaviin keskikoon kennolla varustettuihin kameroihin.
Fujifilm mallistosta löytyvät mainiot kamerat kaikille käyttäjäryhmille. Erilaiset digikamerat huippulaadukkaista GFX keskikoon kameroista erittäin helppokäyttöisiin taskukameroihin.
https://www.fujifilm.eu/fi/tuotteet/digitaalikamerat

 

Fujinon kiikari hinnasto

 

Color-kolmiosta saat kaikki Fujifilm tuotteet.
Lisätietoa:
Kari Pälli
040 718 4976
kari.paelli@colorkolmio.fi

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-48 / 193

Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-48 / 193

Aseta laskevaan järjestykseen