Fujifilm

Fujifilm

Color-Kolmio on FUJIFILM kameroiden, objektiivien ja kiikareiden virallinen maahantuoja.

Color-Kolmio on FUJIFILM kameroiden, objektiivien ja kiikareiden virallinen maahantuoja.

FUJIFILM kameravalikoimaan kuuluvat huippuluokan pro-mallit, pienikokoiset katukamerat, sekä aloittelijaystävälliset perusmallit.

Loistava kuvanlaatu perustuu Fujin vuosikymmenten kokemuksiin objektiivien, kameroiden ja filmien valmistuksessa.
FUJIFILM tunnetaan parhaiten laadukkaista retrohenkisistä peilittämättömistä X-sarjan kameroistaan. Niissä on perinteisesti sijoitellut selkeät säätimet ja ajaton muotoilu yhdistettynä viimeisimpään huipputeknologiaan. Viime vuosina FUJIFILM on panostanut stillkuvien lisäksi todella paljon myös kameroiden video-ominaisuuksiin. Kamerat ovat myös todella kilpailukykyisiä hinta-laatu suhteeltaan.
FUJIFILM tunnetaan myös erittäin laadukkaista, pienikokoisista ja edullisista X- sarjan kameroihin suunnitelluista objektiiveistaan, joita on tällä hetkellä peräti 41 kappaletta. APS-C kennon ja kinokokoisen kennon ero taustan sumeudessa ( bokeh ) on vain puolitoista aukkoa, mutta polttoväliltään vastaavan objektiivin koossa on jopa 40% pienempi koko ja paino.

Lisäksi FUJIFILM mallistossa löytyy myös ”täyden koon” eli kinofilmikennoa huomattavasti suuremmat, keskikoon GFX-järjestelmäkamerat, joiden kuvakennon koko on 44x33mm eli 70% isompi kuin ”täyden koon” kinokennossa. GFX on yhä suositumpi studiokäytössä, museoissa, arkistoissa, ja luontokuvauksessa. Liukuma terävän ja epäterävän alueen välillä on huomattavasti kauniimpaa kuin millään markkinoilla olevilla kinokokoisilla kameroilla. FUJIFILM GFX-kamerat ovat myös hinnaltaan todella kilpailukykyisiä, kun verrataan niitä muihin keskikoon kennolla varustettuihin kameroihin, sekä varsinkin vastaavien objektiivien hintoihin.

FUJIFILM mallistosta löytyvät laadukkaat ja pienikokoiset kamerat kaikille käyttäjäryhmille.

Mallistostamme löytyvät myös kehutut FUJINON kiikarit, eikä vähiten TechnoStabi TS-X14x40 mallin, jossa markkinoiden tehokkain kuvanvakaaja, tai mainioiden merikiikarien ansiosta.

https://fujifilm-x.com/global/

Fujinon kiikari hinnasto

 

Color-kolmiosta saat kaikki Fujifilm tuotteet.
Lisätietoa:
Kari Pälli
040 718 4976
kari.paelli@colorkolmio.fi

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 182

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu