GP Paristot ja akut

Laadukkaat GP-paristot kaikkiin laitteisiin

GP Ultra + paristot ovat erittäin tehokkaita Alkaliparistoja, pitkällä käyttöiällä. Ne sopivat hyvin paljon virtaa vaativiin tuotteisiin, kuten valokuvauslaitteisiin. 1,5 V AA ja AAA Alkali - Ultra Plus ovat GP:n tehokkaimmat alkaliparistot. Tämä takaa normaalia pidemmän käyttöajan. GP:n Ultra + paristo on Joutsenmerkitty tuote merkiksi ympäristöystävällisyydestä. Ne on suunniteltu suuritehoisille tuotteille, kuten kameroille ja salamalaitteille ja ne sopivat myös kannettaville soittimille, peliohjaimille ja leluille.

Alkalierikoisparistot. GP: n alkalierikoisparistoihin kuuluvat mm. taskulaskimien, kameroiden, lelujen jne. nappiparistot sekä sauvaparistot (pyöreät kennot) eri tyyppisille kaukosäätimille, valokuvauslaitteille ja muille elektronisille laitteille. Alkaliparistot eivät sisällä raskasmetalleja, kadmiumia, lyijyä ja elohopeaa.

GP- litium nappiparistot, on tehty paljon virtaa kuluttavia laitteita varten. Litiumparistojen etuja on paljon. Niillä on korkea energiatiheys, pieni paino, pitkä käyttöikä ja korkea suorituskyky alhaisissa lämpötiloissa, jopa -20 ° C: een saakka. Litiumerikoisparistoja ovat nappiparistot, erilaiset kameraparistot, sekä paristot tietokoneille, kelloille ja monille muille. Litium-kennoja käytetään paljon virtaa kuluttavissa laitteissa ja ne ovat yleisiä valokuvauksessa. GP-litiumparistot ovat ympäristöystävällisiä ja niissä ei ole raskasmetalleja, kadmiumia, lyijyä ja elohopeaa.

Kuulolaiteparistot (Zinc air). Sinkki-ilmaparistot ovat yleisimpiä kuulolaitteiden paristoja. Tämän tyyppinen paristo tarvitsee happea tullakseen aktivoiduksi ja sen vuoksi ne sinetöidään suojamuovilla, joka irrotetaan paristosta juuri ennen kuin se asennetaan kuulolaitteeseen.

Tuotteiden saatavuuden ja hinnat näet kirjautumalla tukun verkkokauppaamme. 

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.