Kuvatuotteet

Kuvatuotteet

Tilaa kaikki kuvatuotteet samasta verkkokaupasta

Valmistamme erittäin monipuolista valikoimaa erilaisia kuvatuotteita valokuvista sisustustauluihin ja kuvalahjatuotteisiin. Kehitämme ja skannaamme filmit sekä teemme niistä valokuvat aidolle valokuvapaperille. Tutustu kuvatuotetarjontaamme eri tuoteryhmissä!

Muistojen tallentamista jo vuodesta 1966 lähtien

Color-Kolmio on erilaisten valokuvatuotteiden toteuttamiseen erikoistunut yritys. Toimintamme peruspilareihin ovat alusta alkaen kuuluneet laatu, palvelu ja joustavuus. Palvelemme sekä yksityishenkilöitä että ammattivalokuvaajia korkean laadun, osaavan asiakaspalvelun ja joustavan toiminnan periaatteella.

Meiltä saat esim. valokuvat, chromaluxetaulut, canvastaulut, akustiikkataulut, lahjatuotteet ja kuvakirjat omilla kuvilla. Kuvatuotantomme toimii Kaarinassa. Kuvapalveluumme lähetetyt kuvat pysyvät Suomessa koko tilaus- ja valmistusprosessin ajan.

Kuvatuotteiden valmistuksen lisäksi olemme myös valokuvausalan maahantuoja ja tukku. Valikoimastamme löydät kamerat, studiovalaisimet, kuvaustaustat, tulostimet ja muut tarvikkeet alan parhailta merkeiltä.

Kehitämme myös perinteisiä filmejä ja teemme niistä aidot valokuvat.

Toimitustavat

Kuvatuotteita sisältäviin tilauksiin lisätään käsittelymaksu 3,95€.
Tilaukset toimitetaan joko Postilla tai asiakasliikkeeseemme noudettavaksi valitusta toimitustavasta riippuen.
Postimaksu 9,90€

Hinnasto

Lataa kuvatuotehinnastomme tästä

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.