Filminkehitys ja kuvat

Filminkehitys ja kuvat

Kehitä filmirullasi helposti ja nopeasti.

Kehitämme värifilmit sekä mustavalkofilmit useille eri filmiformaateille.

Lisäpalveluna voitte tilata kuvat filmistä sekä filmin skannauksen digitiedostoiksi.

Katso ohjeet filmirullan lähettämiseksi alta.

Filminkehitystä vuodesta 1966

Meillä filmeistä on tehty valokuvia myös yhtä kauan kuin niitä on kehitetty. Tekniikka on vain ajan myötä kehittynyt, mutta periaate on vieläkin sama.
Kehitämme edelleen lähes kaikkia eri filmityyppejä ja valmistamme kuvat aidolle valokuvapaperille.
Meiltä saat filminkehityksen, kehityksen ja kuvat sekä uusimpana palveluna myös filminkehitys ja kuvat pilveen palvelun. Pilvipalvelu on nopea ja kätevä tapa saada kuvat omalle koneelle.
Filminkehitysprosesseista käytösssämme on C-41 ja E-6. Kehitämme mm. kinonegatiiveja, dia -filmejä, rullafilmejä ja puolikinoja, 120 ammattifilmejä sekä APS -filmejä.
Lisätilauksena jo kehitetyistä filmeistä pystymme skannaamalla tekemään digitiedostoja, joista pystyy valmistamaan koko tuotevalikoimamme.

Vastuullisuus

Olemme vastuullinen toimija, kierrätämme sekä uusiokäytämme. Käytännön esimerkkinä olemme valmistaneet vanhoista filmipurkeista kampoja. Luotettava ja vastuullinen yhteistyökumppanimme hoitaa kehityksestä muodostuneen jätteenpuhdistuksen.
Käyttämämme valokuvapaperi on FSC-sertifioitu, jolloin voit olla varma, että tuotteen taustalla ovat vastuullisesti hoidetut metsät. Käyttämällä FSC-sertifiotua paperia tuet myös luonnon monimuotoisuutta, koska FSC-sertifioidussa metsässä huolehditaan siitä, että luonnon monimuotoisuus säilyy ja kestävän kehityksen periaatteet toteutuvat.

valokuvia aurinkoenergialla

Lähetä filmisi meille kehitettäväksi!

Vaihtoehto 1. Voit lähettää meille postilla filmisi kirjoittamalla kuoreen: Color-Kolmio Oy, Tunnus 5004094, 00003 VASTAUSLÄHETYS  ja "Vastaanottaja maksaa postimaksun". 
Muista pakata filmi hyvin ja lisätä lähetykseen nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi.

Lähetämme filmin ja kuvat takaisin postiennakolla.

Vaihtoehto 2. Voit tilata filminkehityksen nettisivuiltamme etukäteen ja sen jälkeen postittaa filmisi meille kirjoittamalla kuoreen: Color-Kolmio Oy, Tunnus 5004094, 00003 VASTAUSLÄHETYS  ja "Vastaanottaja maksaa postimaksun". 
Lähetämme filmin ja kuvat takaisin postilla. Tällä tavalla säästät postiennakkomaksun.

View as Ruudukko Luettelo

6 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu