Filminkehitys ja kuvat

Filminkehitys ja kuvat

Filminkehitystä vuodesta 1966

Meillä filmeistä on tehty valokuvia myös yhtä kauan kuin niitä on kehitetty. Tekniikka on vain ajan myötä kehittynyt, mutta periaate on vieläkin sama.
Kehitämme edelleen lähes kaikkia eri filmityyppejä ja valmistamme kuvat aidolle valokuvapaperille.
Meiltä saat filminkehityksen, kehityksen ja kuvat sekä uusimpana palveluna myös filminkehitys ja kuvat pilveen palvelun. Pilvipalvelu on nopea ja kätevä tapa saada kuvat omalle koneelle.
Filminkehitysprosesseista käytösssämme on C-41 ja E-6. Kehitämme mm. kinonegatiiveja, dia -filmejä, rullafilmejä ja puolikinoja, 120 ammattifilmejä sekä APS -filmejä.
Lisätilauksena jo kehitetyistä filmeistä pystymme skannaamalla tekemään digitiedostoja, joista pystyy valmistamaan koko tuotevalikoimamme.

Vastuullisuus

Olemme vastuullinen toimija, kierrätämme sekä uusiokäytämme. Käytännön esimerkkinä olemme valmistaneet vanhoista filmipurkeista kampoja. Luotettava ja vastuullinen yhteistyökumppanimme hoitaa kehityksestä muodostuneen jätteenpuhdistuksen.
Käyttämämme valokuvapaperi on FSC-sertifioitu, jolloin voit olla varma, että tuotteen taustalla ovat vastuullisesti hoidetut metsät. Käyttämällä FSC-sertifiotua paperia tuet myös luonnon monimuotoisuutta, koska FSC-sertifioidussa metsässä huolehditaan siitä, että luonnon monimuotoisuus säilyy ja kestävän kehityksen periaatteet toteutuvat.

valokuvia aurinkoenergialla

Lähetä filmisi meille

Voit lähettää meille postilla filmisi kirjoittamalla kuoreen: Color-Kolmio Oy, Tunnus 5004094, 00003 VASTAUSLÄHETYS  ja "Vastaanottaja maksaa postimaksun". 
Muista pakata filmi hyvin ja lisätä lähetykseen yhteystietosi.

Lähetämme filmin ja kuvat takaisin postilla.

Tutustu filminkehityksen tuoteohjelmaan tästä
View as Ruudukko Luettelo

4 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

4 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen