EPSON Surelab SL-D500

Maailman pienin kaksipuoleinen minilabbis?

SL-D500 on kompakti, kevyt ja kannettava valokuvatulostin yksi- ja kaksipuolisten 10 x 15 cm kuvien, kuten valokuvien, kalentereiden ja korttien, tuotantoon.
 • Kompakti tuotantotulostin
 • Pinottava
 • Kannettava
SL-D500 sopii erinomaisesti valokuva- ja kopiointiliikkeille, suunnittelijoille ja taiteilijoille. Lisäksi sitä voidaan hyödyntää mm. tapahtumissa sekä hotelli- ja ravintola-alalla. Tämä kompakti ja kevyt tuotantotulostin säästää tilaa ja on helppo siirtää sekä tarvittaessa pinota. Se tuottaa yhtä korkealaatuiset kuvat kuin SL-D1000(A)-malli, ja se on ihanteellinen yksi- ja kaksipuolisten 10 x 15 cm valokuvien, kalentereiden ja korttien tuottamiseen.
 

Lataa esite

Varastossa
SKU
C11CK56301BX
1 176,76 €

EPSON Surelab SL-D500

Kompakti, pienikokoinen ja kannettava
SL-D500 on pienikokoinen, ja se on Epsonin kevyin ja kompaktein SureLab-tulostin. Tämä on erityisen hyödyllistä silloin, kun tulostin on kuljetettava tapahtumaan tai siirrettävä toiseen paikkaan.

Saumaton integrointi
Kompaktin ja kevyen muotoilunsa ansiosta jopa kolme SL-D500-tulostinta voidaan pinota päällekkäin tuottavuuden parantamiseksi. Se toimii saumattomasti myös Epsonin DTG-, signage- ja suurkuvatulostimien kanssa.

Parannetut liitännät
Tämä valokuvatulostin sisältää USB-, LAN- ja Wi-Fi-liitännät helppokäyttöisyyttä varten. SL-D500 on yhteensopiva Epson Cloud Solution PORT- ja Order Controller -ohjelmien kanssa.

Kestävämpi ratkaisu
SL-D500 on suunniteltu minimoimaan ympäristövaikutukset: se on kompakti ja kevyt, siinä on alhaisempi tulostekohtainen energiankulutus, ja tulostusteknologia on lämmötön.

Tärkeimmät ominaisuudet

 • Kompakti ja pinottava muotoilu
  Sopii saumattomasti useimpiin työtiloihin
 • Liitännät
  USB, LAN ja Wi-Fi
 • Integrointi
  Toimii yhdessä muiden SureLab-, Epson DTG-, signage- ja suurkuvatulostimien kanssa
 • Vähemmän käyttäjän toimenpiteitä
  70 ml:n mustepullot. 100 arkin automaattinen paperinsyöttölaite
 • Eloisat ja laadukkaat kuvat
  10 x 15 cm:n yksi- ja kaksipuoliset valokuvat, kalenterit ja kortit

 

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:EPSON Surelab SL-D500