EZYBOX SPEED-LITE 2

Ezybox Speed-Lite 2 Lighting softbox on kompakti kevyt softbox, joka on suunniteltu toimimaan erityisesti akkukäyttöisten salamaaseiden kanssa. Valaistuksen softboxissa on 22 x 22 cm diffuusiopaneeli ja kaksi pysäytysvalohäviötä. Kestävässä rip stop materiaalista pehmeässä laatikossa on hopeanvärinen sisäpuoli kaksi diffuusiokerrosta, jotka antavat pehmeimmän valon.

Valmistajan koodi LL LS2430

 

Varastossa
SKU
E32LS2430
91,76 €

Räätälöidyn kiinnitysmekanismimme avulla voit nopeasti kiinnittää ja poistaa EzyBox Speed-Lite 2 -valokuvausohjelmiston salamaasestasi helposti. Kun pakkaat pois, voit yksinkertaisesti työntää rungon sivut sisään, jolloin softbox kokoaa välittömästi siistiksi litteäksi profiiliksi. Ihanteellinen kameralaukkuun pakattavaksi.

Tämä kompakti softbox on täydellinen loputtomiin skenaarioihin tapahtumien "kameralla" ottamista muotokuviin ja lähikuviin makro-, ruoka- ja tuotekuviin. Tämä on välttämätön "aina laukussasi" -tuote.

Ezybox Speed-Lite 2 -valaistuspehmoboxissa on myös magneettiset kiinnityspisteet kehyksen sisäpuolella, jotta voit yhdistää Strobo-sarjamme hunajakennoritilät ja geelitelineen (ei sisälly toimitukseen). Tämä laajentaa entisestään tämän kestävän softboxin mahdollisuuksia

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:EZYBOX SPEED-LITE 2