EZYBOX SPEED-LITE 2 käsisalaman softbox 22cm x 22cm

Ezybox Speed-Lite 2 Lighting softbox on kompakti kevyt softbox, joka on suunniteltu toimimaan erityisesti akkukäyttöisten salamaaseiden kanssa. Valaistuksen softboxissa on 22 x 22 cm diffuusiopaneeli joka himmentää 2 aukoa. Kestävässä rip stop materiaalista valmistetussa tasovalossa on hopeanvärinen sisäpuoli ja kaksi diffuusiokerrosta, jotka antavat pehmeimmän valon.

Valmistajan koodi LL LS2430

 

Varastossa
SKU
E32LS2430
91,76 €

Räätälöidyn kiinnitysmekanismimme avulla voit nopeasti kiinnittää ja poistaa EzyBox Speed-Lite 2 -boxin salamastasi helposti. Kun pakkaat sen pois, voit yksinkertaisesti työntää rungon sivut sisään, jolloin softbox menee siistiksi litteäksi profiiliksi. Ihanteellinen kameralaukkuun pakattavaksi.

Tämä kompakti softbox on täydellinen useisiin skenaarioihin muotokuviin, lähikuviin makro-, ruoka- ja tuotekuviin. Tämä on välttämätön "aina mukana" -tuote.

Ezybox Speed-Lite 2 -softboxissa on myös magneettiset kiinnityspisteet kehyksen sisäpuolella, jotta voit yhdistää Strobo-sarjamme hunajakennoritilät ja geelitelineen (ei sisälly toimitukseen). Tämä laajentaa entisestään tämän kestävän softboxin mahdollisuuksia.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:EZYBOX SPEED-LITE 2 käsisalaman softbox 22cm x 22cm